Kinderkleding trends voor het nieuwe jaar 2017

Het zomerseizoen komt er alweer bijna aan, zo ook bij de kinderkleding. De tijd gaat zo snel, voor we het weten zitten we al in het nieuwe jaar. Elk jaar verschijnen er weer een paar trends op allerlei gebieden. Nee, we hebben het nu niet over de trends zoals de duckface selfies, maar over trends op het mode gebied. Ook weer in het jaar 2017 zullen er een aantal nieuwe trends verschijnen. Merken die allerlei nieuwe collecties op de markt zetten. Met ieder hun eigen stijl, kleuren en pasvormen. Een ding hebben ze allemaal gemeen, ze houden de trends van elk jaar in de gaten.

Zomerse kinderkleding kleuren in 2017

De zomer, wie houdt daar nou niet van. Kinderkleding in Frisse kleuren, korte broeken, luchtige jurkjes en natuurlijk het zonnetje. Niet alleen op het gebied van de soorten kleding veranderd er vaak veel, maar ook de kleuren veranderen bijna ieder jaar. Denk bijvoorbeeld aan het jaar van de neonkleuren. Iedereen liep in felle kleuren zoals oranje, geel en roze. Wat we ook vaak zien zijn de pastelkleurtjes. In de zomer van 2017 gaan we weer veel lichte kleurtjes zien. Veel printjes met daarin allerlei kleuren gemixt van licht tot een wat gewaagder kleurtje.

Zomerse kleuren in de winter

Zomerse kleuren in de winter? Ja, ieder jaar gaan we van de donkere kleuren naar de steeds lichtere kleuren voor in de winter. Bruin wordt het nieuwe zwart laten we maar zeggen. Wat we veel terug gaan zien is de kleur taupe. In ieder kleurenpalet zit wel een neutrale kleur die je goed kan combineren met andere kleuren. Taupe is natuurlijk en tijdloos. Het is een prachtige warme kleur. Het kan als basic ondertoon worden gedragen.

kinderkleding
Meisje op skateboard

Nieuwe kinderkleding trends 2017

Eigenlijk groeien de trends van de jaren daarvoor gewoon met ons mee. Denk bijvoorbeeld aan het bomberjack. Dit jaar is dit ‘het’ voorjaarsjasje van 2016. Ze hebben het product alleen een totaal nieuwe look gegeven die past bij de stijlen van het nieuwe jaar. Wat we ook veel terug gaan zien zijn de denim kleuren. Korte spijkerbroeken, jasjes, tuinbroeken etc. We hoeven dus eigenlijk ook dit jaar geen nieuwe garderobe aan te schaffen, gelukkig. Elk seizoen verschijnen er een paar musthaves of merken die erg er echt ‘’uitspringen’’. Voor de vrouwen bijvoorbeeld was het sportieve ondergoed in, zoals dat van Calvin Klein en Tommy Hilfiger. Voor de kindjes zag je veel shirts met allerlei verschillende printjes die vooral met dieren te maken hadden. Dit jaar gaan we dat weer terug zien. De modetrends verschuiven heel langzaam. Je kan dus prima laarsjes van vorig seizoen bij een stoere broek van het nieuwe seizoen aandoen. Hergebruiken it is.