Little Label voor jongens en meisjes

Little Label is een heel leuk merk met kinderkleding en babykleding  voor jongens en meisjes. Mooie basics met grappige printjes.

De stijl van Little Label

Little Label heeft kleding met een basic en casual stijl. Veel rustige kleuren als beige, roze (voor meisjes), blauw, grijs en wit. Deze basic kleding is alles behalve saai! De kleding is vaak bedrukt met leuke printjes zoals boompjes of strepen. Voor jongens heeft het merk mooie en fijne broeken met bijpassende shirts, truien en vesten. Voor de meisjes vind je daarnaast nog leuke jurkjes en maillots. Ook voor nachtmode zit je goed bij Little Label. Leuke en comfortabele pyjama’s en voor de meisjes ook nog slaap jurkjes en lange slaap shirts. De babykleding vind je ook in deze stijl, maar hier vind je ook rompertjes, bibs en mutsjes. Deze hebben ook leuke prints en kleuren voor baby’s die passen bij de andere babykleding van Little Label. Het merk staat voor kwaliteit en je kan dus goede kwalitatieve kleding verwachten van dit merk. Naast jongens en meisjeskleding bevatten de collecties ook unisex kleding. Super handig als kraamcadeau, met unisex kleding zit je dan altijd goed. Ook als je zelf zwanger bent en niet kan wachten met het kopen van die lieve babykleertjes is unisex kleding een goede optie. Ook kan de unisex kleding makkelijk worden gedragen door je tweede kindje. Baby’s groeien zo snel uit de kleding waardoor de babykleertjes vaak nog erg mooi zijn. Unisex kleding kan je makkelijk bij de volgende aantrekken, of het nou een meisje of jongetje is.

Little Label bij Tofje

De baby- en kinderkleding webshop Tofje heeft een groot aanbod aan Little Label kleding. Voor jongens en meisjes, kinderen en baby’s wordt de collectie elke zomer en winter aangevuld. Mix en match erop los met deze prachtige kledinglijn! Met dit merk scoor je altijd een goede outfit.