Thermokleding voor de koude wintermaanden

In Nederland kennen we koude wintermaanden, maar ook tijdens een wintersport vakantie kan je rekenen op fikse kou. Voor een kindje is het belangrijk om warm te blijven en daarvoor is thermokleding een goede oplossing! Bij Tofje vind je veel mooie thermokleding van goede kwaliteit. Van de merken Schiesser en RJ bodywear zijn er mooie collecties en deze shop je bij Tofje.

RJ bodywear thermokleding

Het thermosetje van RJ bodywear bij Tofje bestaat uit een zwarte broek en een zwart shirt. Basic en niet te veel frutsels. Dit setje is geschikt voor meisjes en jongens en te krijgen t/m maat 164. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor baby’s heeft RJ bodywear leuk thermo ondergoed. Voor baby’s bestaan de setjes uit een pak. Heerlijk warm dus voor de kleinste onder ons. Bij Tofje vind je deze thermo pakken in de kleuren wit en grijs. Beide zijn geschikt voor jongens en meisjes en de stof is erg fijn en van goede kwaliteit.

Schiesser thermokleding

Ook het merk Schiesser heeft mooie en kwalitatieve thermokleding. Van dit merk vind je bij Tofje meer thermo ondergoed en heb je meer keuze uit verschillende broeken en shirts. Voor jongens en meisjes zijn er leuke setjes voor dagen dat het erg hard vriest. De setjes vind je in verschillende kleuren. Zo is er een donkerblauw setje dat bestaat uit een broek in combinatie met een shirt met lange mouwen of met korte mouwen. Dit zelfde setje is er ook in een grijze kleur. Ook hierbij is er een thermo shirt met lange mouwen en korte mouwen. Het blauwe setje is voor jongens en de grijze voor meisjes, omdat hier een roze band boven zit. Daarnaast zijn er nog zwarte thermo setjes waarvan de een blauwe  details heeft voor jongens en de ander roze details voor meisjes. Ondanks de kleuren kunnen deze setjes makkelijk gedragen worden door zowel jongens als meisjes.