Alsjemenou

Kinderkleding? Die bedruk je toch zelf

Je wil toch dat jouw kids er mooi bijlopen in de gaafste kinderkleding, right? Maar waar kun je nu voor een beetje een leuk prijsje nog hippe outfitjes voor die jongens en meiden kopen? Niet moeilijk, je ontwerpt het gewoon zelf.

T-shirts voor jongens en meiden

Elke dag willen ze er leuk uitzien. En het liefst het hele jaar door in een bedrukt T-shirt lopen. Want T-shirt zijn cool, ja toch? Wat is er nu mooier dan het T-shirt helemaal zelf ontwerpen. Je kiest de basiskleur van het T-shirt. Vervolgens kun je er een leuke tekst op typen, of afbeeldingen uploaden. Grote vette letters in de leukste lettertypes en de opvallendste kleur. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, maar ook zo subtiel.

Classic Polo voor kids

Nu is een T-shirt heel casual en geschikt voor veel gelegenheden. Maar soms moet het net even wat stijlvoller. Dan is er gelukkig de Classic Polo voor kids. Dit poloshirt heeft dat mooie stijlvolle polokraagje en de piqué stof. Zet hier een klein borstlogo op, bijvoorbeeld een naam, of een klein logootje. Moet je opletten hoe mooi ze er bij zullen lopen. De polo is ook heel geschikt voor verenigingen. Denk aan een bedrukte polo voor hockey, darts, of de scouting.

 

 

College Vest voor kinderen

Het is eigenlijk heel simpel. Welk kind wilt dit vest nu niet? Het College Vest, ook wel Baseball genoemd is zo tijdloos. Zo gaaf en zo sportief en classy tegelijk. Met de anders gekleurde mouwen, de opvallende drukknopen en de randen aan de mouwuiteinden herken je deze vesten al van ver. Je kunt ze laten bedrukken en gebruiken als jas, maar ook als vest. Ideaal voor naar school, maar ook zijn bedrukte college vesten heel goed geschikt voor sport teams. Denk aan het hockey team waarbij iedereen zijn eigen naam achterop het college vest heeft bedrukt.

Truckers Cap

Ken je deze? De Truckers Cap? Dit petje is legendarisch en heeft zijn naam te danken aan de vrachtwagenchauffeurs uit de Verenigde Staten. Dit petje hoorde zo typisch bij hun. Maar dat is nu wel anders. De tijd heeft de snelle vrachtwagen ingehaald. De truckers cap is helemaal van deze tijd. Hij is retro en oh zo modern tegelijk. Kids weten hier wel raad mee. Een logo van hun favoriete vlogger erop bedrukt, of een ander vet woord. Zeg het maar. Luisteren ze veel muziek? Dan bedrukken ze natuurlijk de naam van hun favoriete bandje of zanger(es) op het petje.

Wat er ook op komt, bedrukt kleding voor kinderen is zo veel leuker dan de massa uit de fabrieksproductie. Wees creatief en maak jouw kind uniek. Een bekende webshop die echt goede kwaliteit levert en een ruim assortiment aanbiedt is Bedrukt.nl.

Exit mobile version