Alsjemenou

Het leukste en beste ondergoed voor kinderen

Als het om kinderondergoed gaat zijn er twee merken die zich hierin hebben gespecialiseerd: Schiesser en Muchachomalo of Chicamala. Beide merken hebben een groot assortiment boxershorts, hipsters en onderbroeken voor kinderen van alle leeftijden met uitstekende kwaliteit. Ga je voor basic met een speels randje of ga je voor hip, stoer en exclusief? In deze blog helpen we je met kiezen!

Schiesser: basic met een schattige of stoere uitval
Schiesser is in 1875 opgericht en al sinds jaar en dag een fenomeen op het gebied van ondergoed. Kwaliteit speelt bij Schiesser een centrale rol en dat is terug te zien in het gebruik van hoogwaardige materialen en een goede pasvorm. Het assortiment van Schiesser bevat vele verschillende collecties. Om te beginnen hebben ze een basic collectie. In deze collectie is ondergoed verkrijgbaar in de basiskleuren nachtblauw, grijs, wit en zwart. Perfect voor kinderen die geen hip ondergoed hoeven te hebben, maar wel lekker willen bewegen en spelen. In de loop der jaren heeft Schiesser hun assortiment groots uitgebreid met allerlei verschillende collecties met ieder een eigen kenmerk. Zo is er een collectie voor jongens met ondergoed in streepjesmotief. Heel stoer, maar toch netjes. Het ondergoed voor meisjes hebben ze een schattige look gegeven door stippeltjes toe te voegen, strikjes of kant. Ook zijn er andere kleuren verkrijgbaar zoals roze en rood. Op de site van Schiesser kun je bekijken wat ze allemaal hebben.

Muchachomalo of Chicamala: eigenzinnig, uniek met opvallende prints
Muchachomalo is een jong merk. Ze zijn begonnen met het produceren van herenondergoed. Dit werd een enorm succes waardoor ze het merk hebben uitgebreid met jongensondergoed en dames- en meisjesondergoed (Chicamala). Dit ondergoed is echt voor diegene die uniek, opvallend en origineel willen zijn. Elke boxer, hipster of onderbroek heeft een uniek design geïnspireerd op een steeds wisselend thema. Dit jaar heeft het merk ‘story’s’ als thema en dat is terug te zien in prints in de vorm van een stripverhaal, plaatjes uit een sprookje of van bekende figuren.

Exit mobile version