Nieuwe wintercollectie van Kiezeltje

De herfst is begonnen en dat is altijd het moment dat je weer leuke herfst- en winterkleding kan aanschaffen voor je kind. Ken je het merk Kiezeltje al? Dit merk heeft leuke collecties voor de winter. Printjes zijn erg populair komend seizoen. Het merk Kiezeltje speelt hier goed op in. Kiezeltje maakt kinderkleding voor meisjes en ook deze winter is de nieuwe collectie stoer, speels en prachtig afgewerkt met bijzondere details. De maten lopen uiteen van 68 t/m 98 uit de Kiezeltje Mini collectie en 98-104 t/m 146-152 uit de Kiezeltje collectie. Wil je dat je kind er anders bijloopt dan alle anderen en ben je niet bang voor leuke en unieke combinaties? Dan is Kiezeltje echt jouw merk.

Stoere cowgirls
Er zijn twee nieuwe collecties van Kiezeltje deze winter: Pink Tree en Blue Cloud. Pink Tree is een collectie geïnspireerd op cowgirls. Er is veel gebruikt gemaakt van koeienprints en suèdelooks met roze details. Dankzij de geheel eigen stijl is de collectie uniek, opvallend en stoer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zwart shirtje met een vestje met koeienprint, zwarte maillots en een bruin suède rokje? De collectie heeft alle soorten kledingstukken zoals jurkjes, vestjes, rokjes, shirtjes, truien en jasjes. Alles geheel op elkaar afgestemd zodat je kunt blijven combineren!

IJsblauw met prachtige print
De collectie Blue Cloud bestaat uit prachtige ‘ice bleu prints’. Deze coole collectie heeft mooie relaxte broeken en rokjes voor alledaagse, maar ook jurkjes, rokjes en shirtjes met een bijzondere en prachtige print van 2 witte zwanen. Deze print is ontzettend leuk te combineren met een rood shirt of legging. In deze kleding is je kind zeker een eyecatcher en daarom ideaal voor de feestdagen. Op de site kun je inspiratie opdoen om de kleding met elkaar te combineren. De looks die erop staan zijn zeker het bekijken waard!