Pyjama’s voor baby’s en kinderen

Een fijne pyjama is belangrijk voor baby’s en kinderen. Bij Tofje vind je veel heerlijke en comfortabele pyjama’s voor jouw zoon of dochter. De pyjama’s zijn van goede kwaliteit en zitten erg lekker bij kinderen. Dat is belangrijk voor een goede nachtrust. De merken met pyjama’s die je bij Tofje vind zijn Little Label en Schiesser.

Pyjama’s van Little Label

Little Label heeft hele comfortabele pyjama’s voor kinderen en baby’s. Deze zijn gemaakt van een goede kwaliteit en zorgen voor een goede nachtrust zonder irritaties. Voor baby’s is er een roze pyjama voor meisjes en een blauwe voor jongens. Ook voor kinderen zijn er leuke setjes te krijgen. Voor jongens zijn er twee setjes waarvan de een bestaat uit een blauw shirt en een grijs/blauw gestreepte broek. De andere heeft een grijs shirt en een blauw met grijs gestreepte broek. In beide setjes hebben de shirts lange mouwen. Voor meisjes zijn deze pyjama’s hetzelfde maar dan in het roze en met beige kleuren. Ook zijn er voor meisjes nachtjurkjes en lange nachtshirts. Deze zijn roze of beige kleurig.

Pyjama’s van Schiesser

Schiesser staat bekend om de basic onderkleding van goede kwaliteit en fijne stoffen. Voor kinderen zijn er een aantal leuke setjes uit de collectie Tausendsassa. Voor jongens zijn er twee setjes. Beide bestaat uit een wit shirt met knoopjes op de borst en een donkerblauwe broek. Alleen heeft het ene setje een shirt met lange mouwen en een broek met lange pijpen en bij de andere heeft het shirt korte mouwen en de broek korte pijpjes. Zo kan je kiezen voor een pyjama setje voor in de zomer of in de winter. Voor meisjes zijn de twee setje roze van kleur en bestaat ook uit een broek en een shirt. Ook hier is het zo dat het ene setje korte mouwen en pijpjes heeft en de andere lange.